Meedenken+over+onderzoek+VIC+Sterksel
Nieuws
©

Meedenken over onderzoek VIC Sterksel

Varkenshouders kunnen aangeven welk onderzoek en innovaties ze belangrijk vinden. VIC Sterksel voert hiertoe de komende tijd een online enquête uit. De enquête is primair bedoeld voor de varkenshouders, maar ook de periferie mag deelnemen, meldt Theo Duteweerd, manager van VIC Sterksel.

Het invullen van de enquête kan snel. Er zijn vijf vooraf ingevulde vragen waar de deelnemers hun voorkeuren voor het onderzoek kenbaar kunnen maken. Vraag zes is een open vraag waar suggesties welkom zijn. Als laatste kunnen deelnemers aangeven of ze nader in gesprek willen gaan over het onderzoek en innovaties.

Varkenshouders krijgen nu dus de kans om aan te geven welk onderzoek en innovaties voor hun belangrijk zijn. Duteweerd hoopt op veel reacties en ook op veel deelnemers die verder in gesprek willen. “Al zijn het er een paar honderd dat kunnen we wel managen. Hoe meer varkenshouders met ons mee willen denken hoe beter.”

Hier vindt u de link naar de enquête.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  20 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  20 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer