Hulp vragen via ondernemersklankbord

Onafhankelijk advies over kredietverlening, personeelszaken, regelgeving , bedrijfsbeëindiging of andere ondernemersvragen is eenvoudig aan te vragen. Bij Ondernemersklankbord Nederland kunnen ook varkenshouders terecht met hun hulpvraag. Deze vraag kunnen ondernemers via de speciale website indienen. Binnen 2 dagen wordt er contact opgenomen door een deskundige.

In een traject van circa 6 maanden helpt een onafhankelijke adviseur om een antwoord op uw vraag te krijgen. Voor deze deskundige ondersteuning betaalt een ondernemer een eenmalige bijdrage van 100 euro.

Het ondernemersklankbord is een stichting met 300 adviseurs verspreid over heel Nederland. Het initiatief wordt financieel ondersteund door overheid, banken en andere partijen.

Direct uw hulpvraag stellen

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  20° / 11°
  20 %
 • Zondag
  23° / 11°
  10 %
 • Maandag
  24° / 12°
  10 %
Meer weer