Win kaartjes voor Wij Varkenland

Maak kans op twee kaartjes voor de theatervoorstelling Wij Varkenland. Wij Varkenland is een aangrijpende voorstelling van Lucas De Man over roots, identiteit, dromen, varkens, boeren en leven op het platteland. Varkenshouder René Witlox: “Hij legt de werkelijkheid van het boerenleven - wat mensen meemaken, ook emotioneel - heel goed bloot.”

Varkenshouderij en theater. Het zijn twee werelden die je niet direct met elkaar in verband zou brengen. Voor Lucas De Man is de verbinding inmiddels heel logisch. Lucas De Man vertelt de verhalen van twee zonen van een varkensboer. De ene zoon heeft het bedrijf van zijn vader overgenomen. De andere zoon keert na twaalf jaar terug naar het platteland en wordt geconfronteerd met zijn jeugd, de relatie met zijn vader en het boerenleven.

Kaartjes winnen?
Varkenshouders maken kans op twee kaartjes door een mail te sturen naar info@varkens.nl. Varkens geeft kaartjes weg voor de voorstelling van 12 november 2014 om 20:30 uur in het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond te Amsterdam.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 7°
    90 %
  • Zondag
    16° / 9°
    70 %
  • Maandag
    17° / 8°
    70 %
Meer weer