Gratis met Varkens naar Eurotier 2012

Gratis naar Eurotier 2012? Varkens trakteert! Bij voldoende deelname verzorgen wij op woensdag 14 november een dagtocht per bus, inclusief lunch en entree. Maximaal 40 varkenshouders kunnen gratis mee, dus meld je vandaag nog aan!
Varkenshouders die plannen hebben voor het bouwen van een nieuwe kraamstal, met innovatieve kraamhokken kunnen hun hart ophalen tijdens Eurotier 2012. Tijdens de is 'welzijn in het kraamhok' een speciaal thema. Daar wordt een plein voor ingericht op de beursvloer.
Varkenshouders kunnen op dit plein zowel innovatieve systemen bekijken als oplossingen binnen conventionele systemen. Het themaplein in hal 11 is ruim 500 vierkante meter groot en laat verschillende opstellingen zien, waarbij aandacht is voor systemen met loslopende zeugen, maar ook innovaties in vloeruitvoeringen, voersystemen en gezondheidsmanagement.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer