Fokbedrijf Jacobs

Fokbedrijf Jacobs, meer dan 45 jaar ervaring in kernfokkerij
In het Brabantse Langenboom ligt ons moderne familiebedrijf met 260 B-lijn zeugen. De kernactiviteiten op ons bedrijf zijn het fokken van TOPIGS 40 gelten en KI-beren. Onze visie is om een zo gezond mogelijke gelt met een hoge genetische potentie te leveren aan onze klanten, waarbij kwaliteit en transparantie voorop staan.



Dit realiseren wij door de top van onze beste zeugen te gebruiken voor de kernfokkerij en door het toepassen van een zeer hoog gezondheidsmanagement. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het afnemen van fokmateriaal, van speenbig tot dekrijpe gelt. Het transport van fokmateriaal wordt zoveel mogelijk in eigen beheer gedaan, zo staan we altijd dicht bij de klant.


TOPIGS 40 zeug
Wij kruisen B-lijn zeugen met Z-lijn beren voor de productie van de TOPIGS 40 fokgelt. De TOPIGS 40 is de kostprijskiller onder de vermeerderingszeugen door onder meer een zeer vlotte berigheid, sterk beenwerk en een efficiënt voerverbruik. Het volgen van het TOPIGS bigweeg- en vitaliteitsprotocol leidt tot een robuuste zeug voor de productie van vitale, bespierde vleesvarkens voor onder andere de Duitse markt.



Ervaar het zelf
Kijken zegt meer dan 100 woorden, schroom niet om TOPIGS 40 ervaring op te doen. Wij staan altijd open voor een rondleiding op ons familiebedrijf. Ook kunt u voor meer informatie onze TOPIGS site bekijken.


Adres:
Fokbedrijf VOF Jacobs
Johan en Marlies Jacobs
Zandstraat 15
5453 JJ  LANGENBOOM
Tel: 06-16116570
e-mail: m.jacobs@agroweb.nl
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer