POV%3A+%27Varkenshouder%2C+doe+mee+aan+Weekend+van+het+Varken%27
Nieuws
© Jos Thelosen

POV: 'Varkenshouder, doe mee aan Weekend van het Varken'

De Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) roept varkenshouders om mee te doen aan 'Weekend van het Varken'. Dit promotie-evenement wordt gehouden in het weekend van 14 en 15 september. Varkensbedrijven zetten de deuren dan open voor belangstellenden.

Voor het Weekend van het Varken hebben zich op dit moment zes bedrijven gemeld. 'Maar', zegt Daphne Vliegen van de PigStory, 'het streven is minimaal tien deelnemende bedrijven, verspreid over Nederland.' De POV begeleidt de deelnemende bedrijven en zorgt voor de promotie van de deelnemende locaties.

'Door deel te nemen aan het Weekend van het Varken krijgen ondernemers de gelegenheid om in contact te komen met burgers uit de omgeving. Omgekeerd komen zij in contact met het varkensbedrijf. De mensen die op het bedrijf komen - groot en klein- hebben interesse en willen meer te weten komen over varkens. Ze zijn nieuwsgierig', geeft Vliegen aan.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  25° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
Meer weer