Producentenorganisatie+Varkenshouderij+belegt+extra+algemene+ledenvergadering
Nieuws
© Niek Stam

Producentenorganisatie Varkenshouderij belegt extra algemene ledenvergadering

De Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) organiseert op 19 september een extra algemene ledenvergadering (ALV). Dit acht ze nodig door de recente ontwikkelingen. Zo is het Landbouwakkoord gestrand, loopt het stikstofbeleid onverminderd moeizaam, worden stalinnovaties niet erkend en vergunningen niet afgegeven.

POV wil tekst en uitleg geven over hoe de vlag erbij hangt en wat hun inzet de afgelopen periode is geweest. Verder blikt de organisatie met de leden alvast vooruit op de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november.

Twee inspirerende sprekers leveren tijdens die extra ALV een bijdrage. William Moorlag, politiek adviseur bij Publieke Zaken en oud-landbouwwoordvoerder van de PvdA, neemt de POV-leden mee in het politieke krachtenveld. Ook spreekt hij zijn verwachtingen uit voor een volgend kabinet. Paul Bleumink van Buck Consultants gaat specifiek in op stalinnovaties in de varkenshouderij en vergunningverlening.

De locatie, agenda en vergaderstukken deelt de belangenorganisatie op MijnPOV, het ledendeel van de POV-website, en in de POV Leden-app.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  22° / 10°
  70 %
 • Maandag
  18° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  20 %
Meer weer