Dutch+Agribusiness+Worldwide+gelanceerd
Nieuws
© Marcel Bekken

Dutch Agribusiness Worldwide gelanceerd

Platform Dutch Agribusiness Worldwide is gelanceerd. Daarin werken bedrijven die internationaal actief zijn in de varkenshouderij samen. De deelnemers stellen via het platform kennis en innovaties uit de productieketen beschikbaar voor de wereldmarkt.

Initiatiefnemers van zijn Mark Schippers van Schippers Group en Gudo Klein Gebbink als algemeen directeur Emea, een dochteronderneming van Agifirm. Inmiddels zijn zeventien bedrijven aangesloten bij het platform. 'Als we kijken naar de innovaties in de varkenshouderij die er al zijn en die er nog zitten aan te komen, dan hebben we veel te bieden aan internationale partners die hun bedrijf toekomstproof willen maken', geven Schippers en Klein Gebbink aan.

De partners van het platform werden geselecteerd op basis van drie criteria: wereldwijd actief, innovatief en duurzaam werkend. De start van Dutch Agribusiness Worldwide was in de varkenshouderij, maar wordt ook uitgerold naar andere veehouderijsectoren.

Belevingscentrum

Dutch Agribusiness Worldwide gaat een belevingscentrum openen in een vleugel van het hoofdkantoor van de Schippers Group in het Brabantse Hapert. Dat gebeurt om Nederlandse innovaties en technologie sneller voor het voetlicht te brengen.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer