Lijven+trainen+en+teamspirit+kweken
Nieuws
© Seges Innovation

Lijven trainen en teamspirit kweken

Een werkdag gezamenlijk beginnen of afsluiten met een korte training, heeft diverse voordelen. Met een warm-up of work-out worden de spieren en gewrichten soepel en het versterkt de teamspirit. Neem daarom als eigenaar of bedrijfsleider het initiatief om 5 tot 10 minuten beweging in te bakken in je bedrijfsvoering.

Dat is de bedoeling van Seges Innovation met de campagne 'Get Started'. Deze Deense kennis- en adviesorganisatie rolt de bewegingscampagne uit in de varkenshouderij. Het team van een van de varkensbedrijven van Munkbro Svineavl is het boegbeeld.

'In onze sector zijn rugproblemen vrij algemeen. Na jaren van handelingen uitvoeren bij en met dieren, kun je daar problemen mee krijgen', zegt bedrijfsleider Dennis Klarholt. Hij leidt de dagelijkse oefensessie van het team met drie medewerkers. Klarholt doet de oefeningen voor en legt uit wat de bedoeling is. 'Bewegen is niet alleen goed voor lijf en leden, ook beleven we er als team plezier aan. Zeker bij interactie worden ook de lachspieren getraind.'

Bekijk een training op het varkensbedrijf Munkbro Svineavl en zie het effect.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
 • Vrijdag
  12° / 3°
  30 %
 • Zaterdag
  17° / 4°
  70 %
Meer weer