Hitte+houdt+varkenshouders+bij+hun+dieren
Nieuws
© Studio Van Assendelft

Hitte houdt varkenshouders bij hun dieren

Toekomstgericht ondernemen betekent ook flexibel zijn en inspelen op actuele omstandigheden. De tropische temperaturen hebben de organisatie van het varkensseminar van Voergroep Zuid doen besluiten om hun hun varkensevent te cancelen. 'Varkenshouders kunnen beter bij hun varkens blijven.'

Dinsdag 19 juli worden temperaturen verwacht van tegen de 40 graden Celsius. Het varkensevent van het 125 jaar bestaande Voergroep Zuid zou om 15.30 uur van start gaan. Onder dat gesternte vindt de organisatie het niet het juiste moment om varkenshouders en hun medewerkers bijeen te laten komen.

Hoe actueel de onderwerpen en interessant de sprekers van ons evenement ook zijn, het dient wel verantwoord en in een ontspannen setting plaats te kunnen vinden, stelt Voergroep Zuid. Bij die extreme hitte kunnen varkenshouders volgens het bedrijf veel beter op hun bedrijf bij de dieren zijn.

Verplaatsen

Het varkensevenement zal op een nog nader te bepalen datum in dezelfde opzet doorgaan. Dat wordt in ieder geval na de vakantieperiode, ergens in september of oktober.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  11° / 6°
  55 %
 • Zondag
  12° / 5°
  20 %
 • Maandag
  10° / 3°
  5 %
Meer weer