Voorbereid+op+pad+naar+vakbeurs+Papendal
Nieuws
© Jos Thelosen

Voorbereid op pad naar vakbeurs Papendal

Wie komende week naar de eerste editie van de Nationale Intensieve Veehouderijbeurs in Arnhem gaat, kan zich doelgericht voorbereiden. In het beursjournaal staan informatieve bijdragen van exposanten en een beursplattegrond. Naast bedrijven die zich richten op de varkenshouderij, is er ook een gezellig Pork terras.

Het ontmoeten op een vakbeurs kan en mag weer. Op 10, 11 en 12 mei komen de varkens-, pluimvee-, kalveren- en geitensector bijeen in het Papendal Event en Congres Center Arnhem. Alle dagen kunnen beursbezoekers terecht van 10 uur tot 18 uur. Gratis tickets zijn te verkrijgen door zich hier te registreren.

Om beursbezoeker alvast kennis mee te geven en wegwijs te maken, publiceerde CNO-Expo een speciale beursjournaal (zie downloads onder aan dit bericht). Hierin legt organisator Johan Wolters onder meer uit in te spelen op de wensen van de markt door alle intensieve veehouderijsectoren samen te brengen. Exposanten willen volgens hem dat de intensieve sectoren samenkomen op één vakbeurs die een keer per twee jaar wordt gehouden.

November 2023

Uitgangspunt is deze vakbeurs om en om met Eurotier te organiseren. De tweede editie van de Nationale Intensieve Veehouderijbeurs vindt daarom november 2023 plaats. 'We zullen de komende jaren weer hard blijven werken aan een krachtige formule, waardoor de bezoeker een waardevolle beurs beleeft. Voor nu wensen we deze veel plezier en mooie ontmoetingen met een goede zakelijke input toe', aldus Wolters.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  20° / 14°
  75 %
Meer weer