Belgische+varkenshouders+komen+naar+Bossche+vakbeurs
Nieuws
© Seijbel Fotografie

Belgische varkenshouders komen naar Bossche vakbeurs

Het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek en Varkensloket organiseren in samenwerking met de Nederlandse ambassade een gratis dagje Dutch Pork Expo. Dit vakbeursbezoek is enkel bedoeld voor Belgische varkenshouders.

Afhankelijk van het aantal deelnemers rijden op dinsdag 12 oktober een of meerdere bussen naar de Brabanthallen in Den Bosch. Op drie plekken kunnen Belgische varkenshouders op de vakbeursbus stappen. Iedereen dient te beschikken over een 'covid-safe-ticket', negatieve pcr-test of antigeentest. Om 10.30 uur start de busrit in Izegem. Om 11.45 uur kunnen varkenshouders instappen in Waasmunster en om 12.45 uur in Brasschaat.

Als alles volgens schema loopt, zal het gezelschap om 14.00 uur in Den Bosch zijn. Dan verwelkomt voorzitter Linda Janssen van de Producenten Organisatie Varkenshouderij de Belgische delegatie van varkenshouders. Ook zullen ze in een uurtje worden bijgepraat over de huidige stand van zaken binnen de Nederlandse varkenshouderij en de visie op vrijloopkraamhokken.

Vervolgens gaan de Belgen de Bossche beursvloer van Dutch Pork Expo op. Na een afsluitend drankje rijdt de bus vanaf 19 uur weer zuidwaarts. Belgische varkenshouders moeten zich wel eerst aanmelden.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  21° / 17°
  80 %
 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  5 %
Meer weer