Topigs+Norsvin+biedt+kern%2D+en+subfokkers+PigVision+Mobile%2Dapp+aan
Nieuws
© Studio Van Assendelft

Topigs Norsvin biedt kern- en subfokkers PigVision Mobile-app aan

Kern- en subfokkers van Topigs Norsvin kunnen gebruikenmaken van de PigVision Mobile-app van AgroVision. Ze kunnen hiermee gegevens automatisch en rechtstreeks in het Farm Management Systeem invoeren.

PigVision Mobile was al beschikbaar voor opfokbedrijven en varkenshouders die waren aangesloten op de Farm-module voor registratie van reproductiegegevens. De bedrijven van Topigs Norsvin houden echter meer specifieke gegevens bij.

Voorbeelden daarvan zijn een biggenweegprotocol en verschillende andere tests. Om ervoor te zorgen dat alle gegevens en protocollen op elkaar aansluiten, hebben Topigs Norsvin en AgroVision nauw samengewerkt bij de doorontwikkeling van de app.

Oude handhelds

Alle specifieke Topigs Norsvin-protocollen zijn nu geïmplementeerd in PigVision Mobile en de app wordt volledig ondersteund. Verschillende Topigs Norsvin kernfok - en subfokbedrijven werken al met mobiele oplossingen van Farm om datakwaliteit en efficiëntie te verhogen.

Tot nu toe gebruikten zij oude handhelds of moesten permanente wifi-verbindingen in de stal installeren. De nieuwe app werkt op mobiele apparaten die RFID's, barcodes en QR-codes kunnen scannen en kan zowel online als offline worden gebruikt.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  20 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  20 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer