The+Pig+Story+trekt+drie+steden+in
Nieuws
© POV

The Pig Story trekt drie steden in

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) is vanmorgen gestart met een publiekscampagne. Burgers in hartje Amsterdam, Den Haag en Nijmegen krijgen het ware verhaal over het Nederlandse varken voorgeschoteld. Groepjes varkenshouders geven uitleg op drie geselecteerde abri-locaties.

The Pig Story vertelt het ware verhaal over het Nederlandse varken. En dat is volgens de POV een ander verhaal dan hetgeen de landelijk media de inwoners van Nederland dagelijks voorschotelt. Dier- en milieuactivisten willen doen geloven dat Nederland beter af is zonder varkens, maar het ware verhaal is dat we niet zonder het varken kunnen.

En dat verhaal van The Pig Story brengen drie groepen van varkenshouders de steden in. In Den Haag is POV-voorzitter Linda Janssen vandaag actief met een damesteam.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Blogs

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer