Live+debat+over+toekomst+van+de+sector+tijdens+Dutch+Pork+Expo
Nieuws
© Archief Varkens.nl

Live debat over toekomst van de sector tijdens Dutch Pork Expo

Hoe gaat de Nederlandse varkenshouderij er in 2030 uitzien? Dat is het onderwerp voor het openingsdebat van de Dutch Pork Expo op 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Het debat met prominente en inspirerende gasten wordt georganiseerd door Nieuwe Oogst, vakblad Varkens en de beursorganisator Easy Fairs en is de aftrap van de tweedaagse beurs.

Tijdens het gesprek en de interactie met het publiek via sidekicks komen onderwerpen aan bod zoals: waar moeten varkenshouders aan voldoen op korte en middellange termijn, wat zijn de ontwikkeldoelen van de varkenshouderij in Nederland en welke investeringen zijn nodig om daaraan te kunnen voldoen? Ook financieringsmogelijkheden en de rol van smart farming komen langs.

Publiek betrokken bij gesprek

Deze onderwerpen bespreekt Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo met beleidmakers, varkenshouders en kenners van de varkenssector, onder wie Linda Janssen (voorzitter POV), René Veldman (sectormanager Rabobank), Theo Vernooij (varkenshouder), Koen van Bergen (directeur livestock en supply chains bij Vion), Angela van der Sanden (Connecting Agri & Food), Sener Celik (JoinData) en William Meulendijks (varkenshouder).

De Dutch Pork Expo is op 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Het debat vindt plaats op dinsdag 12 oktober om 13.30 uur op de beurs en zal ook live zijn te volgen en terug te kijken op varkens.nl/dutchporkexpo.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer