Binnen+een+maand+twee+vakbeurzen+in+Den+Bosch
Nieuws
© Varkens Archief

Binnen een maand twee vakbeurzen in Den Bosch

De tweede editie van Dutch Pork Expo laat weer wat langer op zich wachten. De tweedaagse beurs, die voor eind april stond gepland, wordt verplaatst naar oktober. Nog geen maand later vindt de Intensieve Veehouderij Beurs Rosmalen plaats.

Dutch Pork Expo gaat op 12 en 13 oktober plaatsvinden in De Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Beursorganisator Easyfairs komt met die nieuwe datum in samenspraak met exposanten en partners. De meest recente ontwikkelingen, zoals de covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk.

'Daarom is besloten om de specifieke beurs voor de varkenssector door te schuiven naar het najaar', zegt Lucas van 't Hof van Easyfairs. 'We hebben meerdere nieuwe concepten klaarstaan die aansluiten op de actualiteit in de varkenssector. Daar gaan we uiteraard mee door. Het belooft in alle opzichten een onvergetelijke editie te worden.'

IVBR

Nog geen maand later kunnen varkenshouders ook terecht bij een nieuwe vakbeurs in het Autotron in Rosmalen dat deel uitmaakt van de gemeente Den Bosch.10, 11 en 12 november vindt namelijk de Intensieve Veehouderij Beurs Rosmalen (IVBR) plaats. Deze tweejarige beurs wordt georganiseerd door CNO-Expo en haakt in op de wensen van vele verschillende bedrijven binnen de varkens-, kippen- en kalversector.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  19° / 11°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  80 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer