Dutch+Pork+Expo+verplaatst+naar+april+2021
Nieuws
© Seijbel Fotografie

Dutch Pork Expo verplaatst naar april 2021

De vakbeurs Dutch Pork Expo stond gepland op 26 en 27 januari in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Door de coronaperikelen is deze verplaatst naar 20 en 21 april 2021.

In samenspraak met de exposanten en partners heeft de Dutch Pork Expo besloten te schuiven met de datum. Het sentiment onder de exposanten is volgens beursorganisator Easyfairs veranderd. De coronacrisis en de te nemen maatregelen maakten het lastig om een veilige en toch levendige beurs te kunnen organiseren in de eerste maand van 2021.

'Een overgroot deel van de exposanten wilde de beurs graag drie maanden opschuiven', zegt Lucas van 't Hof van beursorganisator Easyfairs. 'Dan komen we uit op april, traditioneel de maand waarin deze vakbeurs plaatsvond.'

Behoefte is groot

Dit geeft volgens Van 't Hof aan dat de behoefte aan samenkomen op een sectorspecifieke ontmoetingsplek groot is. 'Politieke keuzes, Afrikaanse varkenspest en de prijsvorming zijn juist ingrediënten om met vakgenoten te bespreken.'

De beursorganisatie geeft aan het als primaire taak te hebben om te luisteren naar de wensen exposanten. 'En die wilden de datum verschuiven en hopen echt dat het dan wel door kan gaan', vertelt Van 't Hof. 'De ondernemers die actief zijn in de varkenshouderij willen dat eveneens. Dus fingers crossed.'

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 2°
  0 %
 • Vrijdag
  13° / 0°
  0 %
Meer weer