Wat+wordt+uw+%27BIG+moment%27+in+2021%3F
Blog
© Jos Thelosen

Wat wordt uw 'BIG moment' in 2021?

Goede voornemens, heeft u ze gemaakt? In de waan van de dag in de nog immer voortdurende pandemie, vind ik het lastig mijn nieuwe doelen overeind te houden. Toch is één ding me in 2020 wel duidelijk geworden: de mens is van nature innovatief en streeft naar beter. Een schildpad komt immers niet vooruit als hij zijn nek niet uitsteekt.

Zowel zakelijk als privé zoeken we naar nieuwe manieren om er het beste van te maken onder de huidige omstandigheden. Beeldbellen met vrienden en familie, nieuwe producten en verdienmodellen, online les volgen of vergaderen en bedrijfsprocessen op afstand monitoren.
Ook bij ForFarmers staat de innovatiemotor nooit stil. We streven altijd naar beter, voorspelbaarder, probleemloos, duurzamer. Met als doel gezonde, excellent presterende varkens en tevreden klanten die het verschil in rendement ervaren. Dat is ook de drijfveer voor de innovaties in ons vernieuwde VIDA-biggenvoer.
Maar liefst zes nutritionele innovaties zijn doorgevoerd in het VIDA-assortiment. En door het jaar heen behandelen we elke maand een 'BIG moment' in ons advies. Alles gericht op fitte en gezonde biggen, een optimale voeropname en goede vertering. Maar wel met het KISS-principe in het achterhoofd: Keep It Safe and Simple. Want de innovaties moeten leiden tot meer werkgemak en rendement voor de klant.
En ook in onze fabrieken zitten we niet stil. Nieuwe hamermolens en vernieuwde automatisering van de gehele maalmenglijn zorgt voor efficiënte voerproductie tegen een scherpe kostprijs en voer van constante topkwaliteit.
Kortom: die constante drive om te zoeken naar innovatiemogelijkheden en verbeteringen zit van nature in ons. Wellicht dat ik er goed aan doe om mijn goede voornemens om te zetten in mijn eigen 'BIG moment'.
Geniet dit jaar ieder geval van uw 'BIG moment', maar ook zeker van de kleine momenten.

Jordy van den Berk
Specialist varkens Zuid-Nederland bij ForFarmers

Een schildpad komt niet vooruit als hij zijn nek niet uitsteekt

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
 • Vrijdag
  22° / 14°
  90 %
Meer weer