Ruimte+voor+meer+dan+20+idee%C3%ABn
Nieuws
© Freelancer

Ruimte voor meer dan 20 ideeën

De teller van het aantal ingediende ideeën staat op twintig varkenshouders, dierenartsen en adviseurs. Zij dingen mee naar de prestigieuze prijs 'Het beste idee van varkensland' (HBIVV) editie 2020. Mensen die nog kans willen maken om de trofee te winnen, kunnen hun voorstel tot 1 november indienen.

De verscheidenheid van de al ingediende plannen, toepassingen en innovaties is groot, geeft coördinator Ellen de Lange aan. Ze passen goed bij de positieve schwung die HBIVV wil bereiken in de varkenshouderij.
De voorwaarden om mee te dingen zijn: het idee is nog niet op de Nederlandse markt, draagt bij aan het werkplezier van de varkenshouder of helpt om de trots op het vak en de sector te vergroten.

Plan gestalte geven

Uit alle inzendingen selecteert een commissie vijf inzendingen die tijdens de finale op 10 december hun idee mogen pitchen voor een deskundige jury. Het winnende idee wordt in contact gebracht met mensen en organisaties die helpen het plan gestalte te geven. Vanwege de corona-maatregelen vindt de finale op dat moment plaats via een online bijeenkomst.

Ideeën voor de innovatiewedstrijd van dit jaar kunnen nog tot 1 november ingediend worden via deze link.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 2°
  0 %
 • Vrijdag
  13° / 0°
  0 %
Meer weer