The+Pig+Story+nieuw+uithangbord+voor+sector
Nieuws
© Varkens Archief

The Pig Story nieuw uithangbord voor sector

Voor alle pr-uitingen vanuit de varkenssector heeft de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) halverwege augustus The Pig Story gelanceerd. Op deze website worden filmpjes, achtergrondinformatie, zichtstallen en straks ook het Weekend van het Varken onder de aandacht gebracht bij het grote publiek.

Een van de eerste uitingen is een filmpje waarin Pleun een antwoord geeft op vragen van kinderen over de varkenshouderij. De eerste keer gaat het over de vraag waar de biggetjes vandaan komen.

Op de website van The Pig Story is verder bijvoorbeeld een overzicht te vinden van alle zichtstallen en een artikel over het circulaire varkensvoer dat de varkens bij Martin Houben krijgen. Ze eten iedere dag frites, bier en gebak.


Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer