Nieuwe%2C+gratis+app+meet+en+analyseert+de+lichaamsconditiescore+van+zeugen
Nieuws
©

Nieuwe, gratis app meet en analyseert de lichaamsconditiescore van zeugen

De lichaamsconditiescore (Body Condition Score, BCS) van een zeug is een indicator voor haar gezondheid, haar welbevinden en haar vruchtbaarheid. Het betrouwbaar bepalen ervan kan voortaan met de gratis BCS SowDition app. De BCS SowDition app bepaalt objectief de BCS in 4 eenvoudige stappen. Alle resultaten worden in de app bewaard voor verdere analyse. U kunt de lichaamsconditiescore in de app analyseren per zeug of voor alle zeugen op het bedrijf in functie van de zeugencyclus. Ook kunt u de gegevens vlot uitwisselen met andere erfbetreders. Installeer de Nederlandstalige app nu via http://go.bayer.com/sowdition of scan de QR code.  

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
 • Vrijdag
  12° / 3°
  30 %
 • Zaterdag
  17° / 4°
  70 %
Meer weer