Circulaire+voedingsinnovatie
Achtergrond
©

Circulaire voedingsinnovatie

Het varken is een ultiem kringloopdier dat goed in staat is grote reststromen op te waarderen. Die plek in de circulaire landbouw zal - door innovaties als fermentatie en voer dat de voerconversie en de diergezondheid verbetert - alleen maar belangrijker worden. De duurzaamheidsactiviteiten van ForFarmers zijn terug te leiden naar drie thema’s: milieu, mens & maatschappij en diergezondheid & dierenwelzijn. Als het gaat om de belasting van het milieu kan er nog ‘meer met minder’.

Lees het hele expertartikel in Varkens.nl: Duurzame varkensvoeding.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  20° / 14°
  75 %
Meer weer