Theatervoorstelling+%27Wij%2C+Varkenland%27+voor+BIG+Challenge
Nieuws
©

Theatervoorstelling 'Wij, Varkenland' voor BIG Challenge

Team BIG Challenge Media organiseert voor het goede doel de theatervoorstelling ‘Wij, Varkenland’. Een indrukwekkende en unieke solovoorstelling van Lucas De Man. Over dromen. Identiteit. En varkens.

De voorstelling vindt plaats op 13 mei in Multifunctioneel Centrum (MFC) Oelbroeck in Sint Anthonis (Breestraat 1d). Op 6 juni neemt Team BIG Challenge Media deel aan Alpe d’HuZes en natuurlijk wil dit team graag met zoveel mogelijk sponsorgeld de berg op om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het kankeronderzoek. Zodat in de toekomst niemand nog dood gaat aan deze vreselijke ziekte. De volledige opbrengst van de voorstelling gaat naar het KWF, dat met deze bijdrage verder onderzoek kan doen naar de bestrijding van kanker. Kaartjes voor de voorstelling kosten €20,-. Bestel hier je ticket(s)  Programma: 20:00 zaal open 20:30 start voorstelling 22:00 borrel

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  3° / 2°
  85 %
 • Woensdag
  6° / 1°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 0°
  20 %
Meer weer