Boeren+houden+van+dieren+campagne
Nieuws
©

Boeren houden van dieren campagne

Boeren hebben hart voor hun dieren en hebben als geen ander baat bij een gezonde en goed verzorgde veestapel. Met de online-campagne #boerenhoudenvandieren wil LTO Nederland dit onderstrepen. LTO roept veehouders, ook de varkenshouders en erfbetreders op om zichtbaar te maken dat boeren van dieren houden.

In de afbeelding bij de campagne staan geen varkenshouders vermeld. Maar volgens de woordvoerder van LTO stat de campagne zeker wel open voor varkenshouders en reageren ze ook wel degelijk. De inzet vanuit LTO Nederland is om meer maatschappelijk draagvlak te creëren voor boeren.

Bij navraag bij de POV blijkt dat de organisatie niet heeft gekozen om zelf aan de campagne mee te doen. Er is beperkte capaciteit binnen de organisatie en dus moeten er prioriteiten worden gesteld. De POV is bezig om een eigen sector PR op te zetten en deze campagne kan daar wel onder vallen.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  20° / 14°
  75 %
Meer weer