Varkenshouders+in+fietsteam+POV
Nieuws
©

Varkenshouders in fietsteam POV

Ingrid Jansen - voorzitter van de POV - en John van Paassen gaan vanuit de producentenorganisatie de kar trekken om in 2019 van de partij te zijn bij de actie Alpe d'HuZes. Zij zoeken nog minimaal zes varkenshouders die in het POV-team willen meefietsen.

De POV wil met een varkensteam deelnemen aan BIG Challenge 2019. Op 5 en 6 juni 2019 zullen zij samen met zo'n 200 fietsers en (hard)lopers van andere teams uit de agrarische sector zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez opgaan. Een van de deelnemende teams moet dus gaan bestaan uit varkenshouders en de voorzitter van hun producentenorganisatie.

Ook voor de editie 2019 is het doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar een goed en gezond leven met kanker. BIG Challenge 2019 wil minimaal 1.000.000 euro bijeen fietsen, rennen of lopen.

Varkenshouders die willen meedoen of vragen hebben, kunnen zich melden bij Ingrid Jansen (ijansen@pov.nl). John en Ingrid hopen op een grote deelname.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer