Gratis+groeikracht+voor+toekomstbestendig+bedrijf
Nieuws
©

Gratis groeikracht voor toekomstbestendig bedrijf

Vitale en inzetbare medewerkers zijn het kapitaal van varkensbedrijven met personeel. Die arbeidskrachten zijn bepalend voor de wendbaarheid en daarmee de toekomstbestendigheid van een onderneming. Groeikracht wordt mede bepaald door het enthousiasme van het team. Hierin is  gratis inzicht te krijgen.

Een goede ondernemer weet wat zijn medewerkers bezig houdt. Wat hun belangrijkste drijfveren zijn om elke dag weer hun beste beentje voor te zetten en waar ze energie van krijgen. Ook zijn gemotiveerde arbeidskrachten minder ziek.

Binding


Binnen een team is het belangrijk van elkaar te weten wat er leeft. Ook het gesprek met elkaar aangaan hoort daarbij, evenals het delen van elkaars visie op de toekomst van het bedrijf. Zo’n ideale situatie bestaat in de praktijk lang niet altijd. Tijdens de groeikrachtsessies van Stigas krijgt een ondernemer en zijn team van medewerkers daar meer inzicht in.
Als een varkenshouder is aangesloten bij Colland dan is zo’n sessie tot en met augustus 2018 kosteloos. Na afloop ontvangt een ondernemer een groepsrapportage met een persoonlijke toelichting van de trainer.

Kijk voor dit aanbod op Stigas.nl.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
Meer weer