Samenwerking+POV+en+LTO+definitief
Nieuws
©

Samenwerking POV en LTO definitief

De samenwerking tussen POV en de LTO-organisaties is definitief. Op 26 juni werd de overeenkomst getekend door Ingrid Jansen (voorzitter POV), Eric Douma, vice-voorzitter (POV) en Marc Calon (voorzitter LTO) Léon Faassen (voorzitter LLTB), Jakob Bartelds (voorzitter LTO Noord) en Hans Huijbers (voorzitter ZLTO).

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) is een op zichzelf staande organisatie en voortgekomen uit LTO Varkenshouderij en de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV). Voor de belangenbehartiging van de varkenshouders op diverse terreinen wordt samengewerkt met LTO Nederland en de regionale LTO-organisaties. Die zorgen dan onder andere voor de (politieke) lobby op regionaal, landelijk en EU-niveau. POV en de LTO-organisaties maken gebruik van elkaar kennis, kunde en netwerk.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  21° / 14°
  75 %
Meer weer