SDE%2B+nu+aanvragen
Nieuws
©

SDE+ nu aanvragen

Varkenshouders die hernieuwbare energie willen gaan produceren, kunnen de aanvraag voor de SDE+ subsidie, najaar 2017 alvast in concept klaar gaan zetten. De subsidie geldt onder andere voor zonnepanelen, mestvergisting, windmolens en bijvoorbeeld voor een WKK-installatie met verlengde levensduur.

Na het klaarzetten is het mogelijk om de aanvraag vanaf dinsdag 3 oktober 9.00 uur officieel in te dienen. De aanvraagtermijn sluit op 26 oktober 2017 om 17.00 uur. Snel indienen van de aanvraag is verstandig omdat de subsidiebedragen voor bijvoorbeeld de mestvergisting en WKK in de eerste fase tot en met 8 oktober het hoogste zijn. Het is nodig om de aanvraag volledig en juist in te vullen, want alleen complete aanvragen worden in behandeling genomen.

Voor het invullen van de SDE+-aanvraag is er de Handleiding en het Model haalbaarheidsstudie SDE+. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
 • Maandag
  3° / 0°
  20 %
Meer weer