Subsidie+voor+BBL%2Dmedewerker
Nieuws
©

Subsidie voor BBL-medewerker

Een varkenshouder die een medewerker in dienst heeft die een BBL-opleiding volgt, kan een loonkostensubsidie krijgen. Aanmelden voor deze stimuleringsregeling voor BBL-medewerkers kan nog tot 1 augustus.

De stimuleringsregeling BBL Dierhouderij is een uitvloeisel van de afspraken in de CAO Productiegerichte Dierhouderij. De aanvraag is mogelijk voor BBL-leerlingen die in 2015/2016 of in 2016/2017 zijn gestart met een BBL-opleiding van niveau 2 (medewerker veehouderij), 3 (vakbekwaam medewerker veehouderij) of 4 (vakexpert veehouderij). De subsidie bedraagt in principe 20 procent van het brutoloon gedurende maximaal twee jaar. Het maximum is 4.500 euro per BBL-traject. Dit is mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Aanmelden voor de stimuleringsregeling moet uiterlijk 1 augustus via info@projectenltonoord.nl. Geef daarbij uw naam, contactgegevens, naam BBL-er en de opleidingsinstantie door.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer