Steek+vijf+minuten+in+onderzoek+stalbrand
Nieuws
©

Steek vijf minuten in onderzoek stalbrand

Het Actieplan stalbranden (2012-2016) verkeert momenteel in de evaluatiefase. LTO Nederland, de Dierenbescherming, de Nederlandse Vereniging voor Brandweerzorg en Rampenbestrijding (NVBR), het Verbond van Verzekeraars en de Rijksoverheid) willen het effect van het project in beeld brengen. Een van de onderdelen is het herhalen van een enquête. In 2012 heeft hetzelfde onderzoek plaatsgevonden naar brandrisico’s en brandveiligheid van stallen door het Instituut Fysieke Veiligheid en Wageningen Livestock Research. Dit onderzoek wordt herhaald om na te gaan of er veranderingen in houding en concrete acties zijn opgetreden bij veehouders om risico’s op stalbrand te beperken.
Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. De door u ingevulde antwoorden in deze vragenlijst zijn anoniem.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
 • Vrijdag
  22° / 14°
  90 %
Meer weer