Hoe+is+jouw+plan+verlopen%3F
Blog
©

Hoe is jouw plan verlopen?

Mooie plannen en de harde realiteit. Beelden zeggen soms wel duizend keer meer dan geschreven teksten of een vloedgolf aan woorden van een adviseur. Dit is zo'n alles zeggend plaatje.

Soms kun je een heel verhaal schrijven of als adviseur veel vertellen maar zegt een tekening of afbeelding in één oogopslag duizend keer meer.

Onderstaande afbeelding trof ik aan op sociaal media. Dit plaatje moest ik eraf halen. Deze afbeelding vertelt zo veel werkelijkheid: Het zou bijna een financieringsaanvraag kunnen zijn in de huidige varkenshouderij.

Plan Hijden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn conclusie is dat een plan, advies of strategie op papier, snel is gemaakt. Maar de uitvoering ervan verloopt voor veel varkensbedrijven heel anders. Er dienen vaak vele obstakels te worden genomen. Soms lijkt de weg onbegaanbaar of is het zicht op een goede afloop zelfs onzichtbaar.
Ik wil die afbeelding niet verder toelichten. Ik zou zeggen: Print hem uit en hang hem in uw kantine. Maar zet er wel duidelijk bij: 'Voor wie niet weet welke koers hij wil volgen, bestaat er geen gunstige wind’.

Met vriendelijk groet en voor degene die op vakantie gaan: Een hele fijne vakantie!

Erik van der Hijden
Eigenaar Farm Advies

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer