Aan tafel met de toekomst

Als vervolg op succesvolle Broeikassessie tijdens de Open Innovatie Dagen, vindt er op 1 juni een nieuwe Broeikassessie plaats. Onder begeleiding van Han Swinkels gaan twee geselecteerde studenten van HAS hogeschool in gesprek met experts uit de sector. Via life stream volgen alle Veehouderij leerlingen aan HAS Den Bosch de visies die gedeeld worden rondom de ingezonden vraagstukken. Ook geïnteresseerde varkenshouders zijn welkom om aan te sluiten. 

Maarten van Genugten, tweedejaars student Bedrijfskunde & Agribusiness heeft een vraagstuk over de toekomst van de varkenshouderij in Nederland. Hij wil het ouderlijk bedrijf overnemen en oppert daarmee de vraag: Is er nog toekomst voor  de varkenshouderij in ons kleine Nederland?

Jordy van den Berk, studeert dit jaar af. Als verdieping op zijn onderzoeksverslag wil hij ingaan in op het onderwerp Biggensterfte in de kraamperiode.

U als expert kunt aanschuiven aan tafel. Wees er snel bij, want er zijn slechts 10 plekken beschikbaar. Opgeven kan via KennismakerVarken@has.nl. Spoedig na uw aanmelding krijgt u te horen of u geselecteerd bent!
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  12° / 9°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer