Fermentatie kan prima op een varkensbedrijf, ervaart Willy van Mil in De Mortel. Zijn vleesbiggen en vleesvarkens zijn daardoor gezonder, presteren stukken beter en het milieu vaart er wel bij. Belangrijke voorwaarden voor het maken van ferment zijn een goede installatie en hygiënisch werken. Elke dag moet het fermentatieproces perfect verlopen.
Lees ook het artikel: Strakke aanpak fermenteren.
Tekst: John Lamers
Fotografie: Van Assendelft Fotografie
Lees ook
Meest gelezen
Sins bij geboorte big geeft aanleiding tot staartbijten
Vandaag, 07:35
'Samen op weg naar de toekomst'
Vandaag, 08:30
Blogs
'Samen op weg naar de toekomst'
Vandaag, 08:30
'Eenheidsworst of juist meer variatie?'
25-04-2024
'Zien, en gezien worden'
22-04-2024
'Oost west, thuis best in Mariahout'
18-04-2024
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading