Collage van ruim 130 BigSelfies

Op dit moment staat de teller van de actie BigSelfie op 133 enthousiastelingen. Zij tonen via de social media hun liefde voor het varken en maken zich samen sterk in de strijd tegen kanker. Al deze mensen hebben namelijk een leuke selfie met een varken gemaakt. De BigSelfies zijn gedeeld op een speciale site en op facebook. Ook hebben deze varkensliefhebbers elk 10 euro gedoneerd aan BigChallenge.

Volgens initiatiefnemer Egiel Hanenberg van Topigs Norsvin, zijn er bijdragen ontvangen uit Nederland, Duitsland, Spanje, Noorwegen, Polen, Roemenië, Canada, de VS, Brazilië en zelfs Chili. “Ook hebben we de BigSelfie-deelnemers gevraagd om elk twee nieuwe personen uit te dagen om aan te haken. Zo hebben we deze BigSelfie-actie tot een succes kunnen maken.”

Met deze Selfie-actie heeft Hanenberg dus ruim 1.300 euro opgehaald. Daarnaast is er een leuke collage van selfies samengesteld. Dit mooie visitekaartje voor de varkenssector is te zien op de site van de BigSelfie-actie. De actie loopt de komende periode nog gewoon door, dus het succes kan nog verder groeien.

Volgens Hanenberg gaan de meeste BigChallenge-deelnemers dit laatste weekend voor de actiedag Alpe d’HuZes op weg naar de Franse Alpen. “Op donderdag 4 juni wordt er gefietst. Mijn bedoeling is om zes keer naar boven te fietsen, samen met mijn BigSelfie knuffelbeest.” 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer