SecureFeed van start

Per 1 januari 2015 is de stichting SecureFeed officieel van start gegaan. De lijst met (aspirant-)deelnemers wordt later deze maand op de site van SecureFeed gepubliceerd. 

Het is een onpartijdige organisatie voor de borging van de voedselveiligheid van diervoeders. Ook fungeert Securefeed als centraal aanspreekpunt voor ketenpartijen en externe partijen als de overheid met betrekking tot de borging van de voedselveiligheid.

SecureFeed is de opvolger van Trust Feed, het initiatief van de diervoederindustrie om de diervoederveiligheid te verbeteren. SecureFeed richt zich echter op de volle breedte van het pakket aan diervoedermiddelen dat veehouders kan aankopen (kant-en-klare diervoerders, grondstoffen en fourage).

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer