Wij Varkenland voor BIG Challenge

Acteur Lucas De Man speelt zaterdag 22 maart in Helmond zijn voorstelling "Wij Varkenland" speciaal voor BIG Challenge. Dat gebeurt op de Groene Campus aan de Scheepsboulevard 1. Reserveren van het beperkt aantal beschikbare kaartjes (20 euro per stuk) kan alleen per mail (kaarten.wijvarkenland@gmail.com). De opbrengst van deze avond gaat naar BIG Challenge, veehouderij tegen kanker.

In Wij Varkenland gaat over Stijn, een jongen van 30 jaar die na een wereldreis van 12 jaar terugkeert naar zijn geboortestreek. Zijn ouders waren varkensboeren en zijn broer heeft de boerderij overgenomen.

De Man gebruikt het varken en de varkenswereld als metafoor voor onze huidige veranderende wereld en de zoektocht naar zijn eigen rol. De acteur ging speciaal voor de voorstelling een maand lang op stage bij verschillende varkensboeren en interviewde graanhandelaars, bankiers, bestuurders, veeartsen en agrarische hulpverleners.

Een korte impressie van de realistische en hilarische voorstelling en reacties van onder meer varkenshouders ziet u in deze video

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 9°
    65 %
Meer weer