Gezocht: berenmesters

Vijf jaar geleden besloten partijen in en rond de varkenshouderij in Europees verband om in 2018 te stoppen met castreren. Nederland loopt voorop en stopt al in 2015. Wat is er tot nu toe gebeurd, hoe zijn de ervaringen en wat is er nog nodig om het castratieverbod te laten ingaan? De redactie van Varkens is momenteel volop bezig met dit onderwerp.

We zijn nu op zoek naar varkenshouders die ervaring hebben met het mesten van beren. Zodat we op basis van de praktijkervaringen via artikelen in het blad en op de website kunnen laten zien wat wel en niet werkt. Heeft u ervaring en wilt u bijdragen aan kennisdeling over dit onderwerp, mail ons op info@varkens.nl.
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 16°
  50 %
Meer weer