Gezocht: deelnemers weekend van het varken

De Stichting Varkens in Zicht is nog steeds op zoek naar varkensbedrijven die mee willen doen aan de zesde editie van het Weekend van het Varken op zaterdag 8 en zondag 9 september.

Inmiddels doen 35 bedrijven definitief mee maar de stichting wil nog minimaal vijf bedrijven erbij hebben. Ook varkenshouders, studenten en mensen uit de periferie die op één of beide dagen vragen van bezoekers willen beantwoorden zijn dringend nodig.

Vorig jaar kwamen er ruim 27.000 bezoekers op het evenement af. Er deden toen 30 varkensbedrijven mee en dit jaar streeft de Stichting Varkens in ZIcht naar minimaal 40 deelnemende bedrijven.

Het thema van 2012 is ‘Ontdek de Varkenshouderij’. Er worden dit jaar ruim 1 miljoen folders huis aan huis verspreid en radiocommercials, posters, stapindestal.nl, social media en pr ingezet. Daarnaast kunnen boerderijwinkels en slagers speciale stickers plakken op de verkochte producten.

Vooral in de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Groningen is Varkens in Zicht nog op zoek naar deelnemende varkensbedrijven.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer