Het is lente !

Inmiddels zijn we een gezonde zoon rijker. Onze Loek werd als een bijzonder valentijnskado op zijn verjaardag geboren. Met zijn 59 cm en 5200 gram legde hij meteen veel gewicht in de schaal. Een goede start en we hopen dat hij een gelukkig en gezond leven mag hebben. Een nieuw leven waarvan we kunnen genieten !


Ondertussen is het lente geworden. Het gras begint te groeien, de narcissen bloeien. De dagen worden langer, het zonnetje schijnt. Krijgt u ook weer meer zin om dingen aan te pakken ?


Voor mij geldt dat wel, lentekriebels? Ik wil verder met onze website, deze wordt druk bezocht en er zijn al meer dan 1500 enquêtes ingevuld. Wow, wat een reacties en wat wordt het positief ontvangen, de tijd is rijp voor verdere introductie van Vair. Binnenkort krijgt de website vernieuwde inhoud, ben benieuwd wat dat op gaat leveren. Zo ondernemen geeft energie en voldoening!


De nieuwe stal willen we graag zo snel mogelijk gaan bouwen. Maar eerst boeren met de buren, oftewel ‘buurten’ met de buurt, want wat vinden zij van deze nieuwe stal ? ‘Gunnen’ zij het ons om snel aan de slag te kunnen? Geven zij een nieuwe varkenshouderij de kans, geeft het hen ook plezier?


Onlangs zijn er gesprekken geweest met collega-varkenshouders, en ook deze gesprekken laten zien dat er kansen zijn. De kansen die je samen op kunt pakken geven meer plezier, je kunt het delen. Dus mochten er nog meer collega’s zijn die interesse hebben om ook in een concept mee te gaan denken en werken, meld je gerust en verken de mogelijkheden. Zo’n nieuwe samenwerking is een uitdaging maar als het lukt dan maakt dit je blij !


De lente geeft kriebels, nieuw leven, maar ook weer nieuwe energie om initiatief te nemen. Ik hoop voor u ook de tijd om nieuwe mogelijkheden te zien en kansen te grijpen. Laat er maar weer nieuw leven ontspruiten, waar we met veel zorg, moed, enthousiasme aan werken en plezier aan beleven!


Marijke Nooijen


 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer