Agrifriends+lanceert+bbb%2Dactie
Nieuws
© Koos Groenewold

Agrifriends lanceert bbb-actie

Na de overweldigende verkiezingswinst van de partij BBB organiseert Agrifriends een Boer-Buurt-Barbecue. Iedereen kan zich aanmelden voor die bbb-actie. Dan smullen de straatgenoten van de winnaar op 17 mei van een volledig verzorgde barbecue met veel extra's.

Iedereen die zijn straatgenoten eens wil verrassen met een barbecue met kwaliteitsproducten van eigen bodem en een goed boerenverhaal, kan zich aanmelden bij Agrifriends. Deze volledig verzorgde bbq-actie wordt mogelijk gemaakt door de Nederlandse agrifood sector.

De gelukkige winnaar van de Boer-Buurt-bbq-actie mag samen met zijn buurtgenoten genieten van de kakelvers door grillmasters te breiden bbq-specials. Ook wordt er gezorgd voor een springkussen voor de kinderen die in de straat van de winnaars wonen. Ook voor de muzikale omlijsting zal Agrifriends zorgen. Zo wordt een optimale sfeer tijdens de buurtbarbecue gecreëerd en kunnen agrarische ondernemers helder hun verhaal doen over de productie van (h)eerlijk en gezond eten van Nederlandse bodem.

Winkans vergroten

Als klap op de vuurpijl organiseert op deze actiedag die op 17 mei is gepland ook een straatquiz. Elke buurtbewoner maakt kans op leuke prijzen, naast het genieten van de heerlijke bbq.

Om de winkans op de bbb-actie te vergroten tipt Agrifriends om creatief en met groot draagvlak in de buurt te werk te gaan. Stuur een motivatie per filmpje, foto of knutselwerk in en deel deze via sociale media en tag @AgrifriendsNL. De aanvraag dient voor 3 april bij Agrifriends binnen te zijn.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Blogs

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer