Topigs+Norsvin+centraliseert+activiteiten+in+Den+Bosch
Nieuws
© Topigs Norsvin

Topigs Norsvin centraliseert activiteiten in Den Bosch

Topigs Norsvin centraliseert in de loop van 2023 de activiteiten op een nieuwe locatie in het Brabantse Den Bosch. De samenvoeging van het hoofdkantoor in Vught en het research center in het Gelderse Beuningen op één plek maakt de slagkracht van de organisatie sterker, doordat de verschillende afdelingen intensiever gaan samenwerken.

De verhuizing van het wereldwijd opererende varkensgeneticabedrijf staat gepland in het najaar van 2023. Het personeel van Topigs Norsvin is afgelopen zomer - in het jaar dat de coöperatie Topigs 100 jaar bestond, al geïnformeerd over de voorgenomen verhuizing. Tijdens een nieuwjaarsreceptie konden de medewerkers voor het eerst kennismaken met hun nieuwe werkplek.

Met de keuze voor een kantoorpand op het Pettelaarpark in Den Bosch gaat Topigs Norsvin voor een goed bereikbare locatie. Het ligt vlakbij een afslag van de A2 en de locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  19° / 10°
  50 %
 • Zondag
  22° / 9°
  70 %
 • Maandag
  19° / 12°
  30 %
Meer weer