Veehandelsbedrijf+en+vleesverwerker+bundelen+krachten
Nieuws
© Koos Groenewold

Veehandelsbedrijf en vleesverwerker bundelen krachten

Veehandelsbedrijf Vaex uit het Brabantse Reek en de middelgrote vleesverwerker Agri4+ uit het Gelderse Lichtenvoorde bundelen hun krachten. Hierdoor versterken ze hun posities in de verschillende markten waarop ze actief zijn.

Beide bedrijven begeven zich op de werkterreinen van levend vee, geslachte karkassen en verwerkte vleescomponenten. Doordat Vaex voor 50 procent mede-eigenaar wordt van Agri4+ kunnen ze hun gezamenlijke activiteiten als vleesverwerking verder uitbouwen.

Vaex heeft een uitermate sterke naam als het gaat om de handel in levend vee in Nederland, Europa en wereldwijd. Het heeft ook een uitgebreid netwerk met klanten die geïnteresseerd zijn in karkassen en vleesonderdelen.

Speenbiggen verwaarden

Agri4+ ontwikkelde zich de afgelopen twee jaar van een klein tot middelgroot slachthuis. Het slacht- en koelproces vindt nu vijf dagen per week plaats. Naast het slachten van vleesvarkens, vleesvee en andere roodvleessoorten heeft het vleesverwerkende bedrijf zich gespecialiseerd in het slachten en vermarkten van speenbiggen. Het combineren van de kennis en ervaring van Agri4+ en Vaex vergroot hun mogelijkheden binnen Europa en creëert kansen wereldwijd.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer