LTO+en+POV%3A+laatste+verschilpunten+in+april+wegwerken
Nieuws
© Quinten van Ooijen

LTO en POV: laatste verschilpunten in april wegwerken

Een grote meerderheid van de leden van Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) en de regionale LTO-organisaties heeft zich uitgesproken voor blijvende samenwerking. De besturen van beide organisaties hebben daarom afgesproken de maand april te benutten om de laatste verschilpunten weg te werken.

De afgelopen maanden waren er verschillende ledenvergaderingen van de regionale LTO-organisaties en de POV. Daaruit bleek dat een grote meerderheid van de leden samenwerking tussen beide organisaties van groot belang vindt.

Er liggen nog wel enkele laatste discussiepunten op tafel. Gestimuleerd door de positieve input van de leden hebben de besturen van zowel LTO als POV besloten die deze maand op te lossen en tot een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst te komen. Dat traject moet rond 1 mei zijn afgerond.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  20 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  20 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer