Theeuwes+Mengvoeders+ingelijfd+door+Fransen+Gerrits
Nieuws
© Eigen Foto

Theeuwes Mengvoeders ingelijfd door Fransen Gerrits

Fransen Gerrits uit het Brabantse Erp heeft per direct provinciegenoot Theeuwes Mengvoeders ingelijft. Binnen de nieuwe situatie, waarin Theeuwes-eigenaren Victor en Joris Theeuwes aandeelhouder blijven, blijft de naam Theeuwes Mengvoeders voor de klanten bestaan.

Met Theeuwes als onderdeel binnen de groep van Fransen Gerrits kan de logistiek en productie van de mengvoerproducent worden geoptimaliseerd. Niet alleen sluiten de regio's naadloos op elkaar aan, datzelfde geldt volgens de ondernemingen ook voor de diercategorieën.

De ligging van de Theeuwes mengvoerfabriek in Ulicoten is daarbij aanvullend op de Fransen Gerrits-locaties in Oost-Brabant en België. De klanten in Nederland en België kunnen daardoor beter worden bediend, geven beide ondernemingen aan.

Uitwisseling kennis en productie

Er bestaat al lange tijd een goede relatie tussen de Brabantse familiebedrijven, melden beide ondernemingen. Ze zijn verenigd binnen inkoopcombinatie Centrico en wisselen al langer kennis en productie uit. Huub Fransen, directeur en mede-eigenaar van Fransen Gerrits BV: 'Ondernemen betekent vooruitkijken. De markt verandert en om de juiste aanspreekpartner in de keten te blijven, wordt de nodige slagkracht en bedrijfsgrootte gevraagd.'

Dat, in combinatie met de gewenste flexibiliteit, zorgt er volgens hem voor dat Theeuwes Mengvoeders perfect past binnen de toekomstplannen die het bedrijf nastreeft. Na goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt wordt de samenwerking verder vormgegeven. Naar verwachting wordt dit proces deze zomer voltooid.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer