Noord%2DDuitse+veehandel+van+Vion+gaat+naar+ZNVG
Nieuws
© Vion

Noord-Duitse veehandel van Vion gaat naar ZNVG

Veehandelsbedrijf Zucht- und Nutzvieh GmbH in Bad Bramstedt gaat per 1 februari over van Vion naar Duitse veehandelsorganisatie ZNVG. Vion motiveert de overdracht met de algemene ontwikkeling op de Europese markt voor varkensvlees.

De overdracht aan ZNVG omvat ook de contracten die zijn gesloten in het kader van Initiative Tierwohl en Good Farming Balance. Directeur Stefan Frerichs van Vion Zucht- und Nutzvieh schrijft dat hij ervan overtuigd is dat ZNVG de samenwerking met de veehouders op gelijke voet wordt voorgezet.

ZNVG is een landelijk werkend handelsbedrijf dat in 1970 werd gesticht. De afgelopen 30 jaar groeide de onderneming uit tot grootste aanvoerder van de Vion-vestiging in Perleberg, dat de grootste verwerker van vers vlees is in de deelstaat Brandenburg.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  22° / 11°
  5 %
 • Zondag
  13° / 9°
  15 %
 • Maandag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer