E%2Dlearning+luchtwassers+voor+veehouder+en+controleur
Nieuws
© Jos Thelosen

E-learning luchtwassers voor veehouder en controleur

Leren hoe een toezichthouder naar een luchtwasser kijkt, kan via de e-learning over luchtwassers. Deze is bedoeld voor veehouders en toezichthouders van decentrale overheden. Ze leren daar via een casus wat er komt kijken bij de controle van een luchtwasser op een varkensbedrijf.

De e-learning module begint met een algemene introductie, de uitleg over de werking van de luchtwasser, de verschillende typen en belangrijkste regels die voor luchtwassers gelden. Daarna volgt een casus. Daarin is de deelnemer een toezichthouder die de luchtwassers controleert op een varkenshouderij met een chemische en een biologische luchtwasser.

Toezichthouders van decentrale overheden en veehouders kunnen de e-learning 'Luchtwassers' volgen via het Partnerportaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat Deelname kan als volgt:
1. Ga naar: partnerportaalienw.nl
2. Maak een account aan onder 'Registreren'. Let op: u ontvangt twee emails na registratie, waaronder een email met een bevestigingslink. Die heeft u nodig om uw account te activeren. Krijgt u deze mail niet? Kijk dan in de map met ongewenste mail (spam-folder).
3. Log, nadat uw account is aangemaakt, weer in op partnerportaalienw.nl
4. Ga voor de e-learning naar de e-learningpagina. Klik daar op de button 'inschrijven' om de e-learning te volgen.
5. Een dag na het doorlopen van de e-learning ontvangt u een bewijs van deelname in uw portfolio. Die kunt u downloaden en uitprinten.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  8° / 3°
  60 %
 • Maandag
  7° / 3°
  40 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  5 %
Meer weer