Vijftiende+Alpe+d%27HuZes+verplaatst+naar+2021
Nieuws
© BIG Challenge

Vijftiende Alpe d'HuZes verplaatst naar 2021

De jubileumeditie van Alpe d'HuZes, het evenement zou in dit jaar voor de vijftiende keer worden gehouden, is uitgesteld naar 2021. Het zou de twaalfde editie worden voor BIG Challenge. Dat de Alpe d'HuZes dit jaar vanwege de coronacrisis niet doorgaat, kwam niet meer als een verrassing voor BIG Challenge. Helaas zit het elkaar 'een Hermannetje geven' er dit jaar niet in.

Na een zorgvuldige afweging heeft de koersorganisatie moeten besluiten om Alpe d'HuZes 2020 in zijn geheel te verschuiven naar juni 2021. Door alle maatregelen rond het coronavirus in zowel Nederland als Frankrijk kunnen niet de voorbereidingen worden getroffen die nodig zijn om een veilige en verantwoorde koersweek te organiseren.

De deelnemers van BIG Challenge gaan door met hun voorbereidingen en blijven zich inzetten voor Alpe d'HuZes en daarmee voor KWF Kankerbestrijding.

Ruim 10 miljoen euro

Dit jaar heeft BIG Challenge het grootste aantal deelnemers in haar historie. In totaal hebben 333 deelnemers zich aangemeld voor de Alpe d'HuZes of Alpe d'HuZus. Samen hebben zij tot nu toe 864.101 euro ingezameld. Hiermee passeert het totale sponsorbedrag dat BIG Challenge in haar bestaan heeft bijgedragen, de 10 miljoen euro.

De afgelopen elf edities hebben in totaal al ruim 1.700 mensen met BIG Challenge aan het evenement deelgenomen. Het is al jaren de op twee na belangrijkste fondsenwerver voor KWF Kankerbestrijding.

Acties lopen door

Als mensen uit de agri- en foodsector zijn de deelnemers ook realistisch en gewend om met tegenslagen om te gaan. De deelnemers gaan met opgeheven hoofd en hetzelfde enthousiasme door naar volgend jaar. Binnen Alpe d'HuZes is afgesproken dat alle actiepagina's en ontvangen bedragen voor volgend jaar blijven staan. BIG Challenge hoopt dat het iedereen gegeven is om er dan weer bij te zijn en bedankt de sponsoren alvast hartelijk voor hun bijdrage.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer