2020%3A+F1+en+European+songs+en+pigs
Achtergrond
©

2020: F1 en European songs en pigs

Een keer per jaar komen leden van de netwerkorganisatie EPP uit alle windstreken naar één centraal punt. Het congres is het jaarlijkse hoogtepunt van de vereniging van Europese varkensproducenten. Hun aansprekende varkensevenement zal in 2020 in Nederland plaatsvinden. Het bestuur van de Dutch Branch, met als kartrekkers Rosanne van Genugten-Vos en Gerard Driessen, draait op volle toeren om varkenshoudend Nederland goed op de kaart te zetten. Na het F1-racegeweld en het songfestival is het van 9 tot 11 juni de beurt aan het Hollandse varken. Wat er op het EPP-menu komt, vertellen Van Genugten-Vos en Driessen. 

Lees het interview in Varkens.nl 12.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer