Praktijkgerichte+verzorgcursus
Achtergrond
©

Praktijkgerichte verzorgcursus

De basiscursus ‘Verzorgen van varkens’ start op start op 1 oktober 2019 en is bedoeld voor medewerkers op varkensbedrijven, dierverzorgers, iedereen met een hart voor dieren, jong en oud. Na deze praktische opleiding van het Zone.college weten de deelnemers hoe ze de biggen, zeugen en vleesvarkens het beste kunnen verzorgen en waarom ze het zo doen. En ze ontvangen een MBO-certificaat. 

Meld je nu aan voor deze tiendaagse cursus via de website van Groeipunt. Als tegemoetkoming voor de kosten (2.495 euro exclusief btw) zijn er diverse subsidie-opties (www.lerenenwerken.nl) of een andere financiële ondersteuning.
Lees meer over wat de cursus 'Verzorgen van varkens' inhoudt.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer