Mark+Tijssen+nieuwe+kartrekker+Topigs
Nieuws
©

Mark Tijssen nieuwe kartrekker Topigs

Op 11 december is Mark Tijssen benoemd als nieuwe voorzitter van coöperatie Topigs. Daarmee wordt hij ook voorzitter van de Raad van Commissarissen van Topigs Group. Hij volgt John Lorist op die negen jaar het voorzitterschap heeft gehad.

Mark Tijssen (46) heeft een bedrijf met zeugen en vleesvarkens in Roggel. Hij is sinds drie jaar lid van het Topigs-bestuur, heeft op bestuurlijk gebied veel ervaring en heeft een groot netwerk in de Nederlandse varkenshouderij.

Tijssen volgt John Lorist op die 17 jaar in het bestuur heeft gezeten, waarvan de laatste negen jaar als voorzitter. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Coöperatie Topigs, Topigs Norsvin en Varkens KI Nederland. Tijdens zijn voorzitterschap is de organisatie gefuseerd met het Noorse Norsvin en uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven in varkensgenetica ter wereld. Lorist is benoemd tot erelid.

Coöperatie Topigs heeft ruim 1.000 leden, allen Nederlandse varkenshouders. De coöperatie is de moedermaatschappij van fokkerij-organisatie Topigs Norsvin en Varkens KI Nederland. Beide bedrijven hebben als werkgebied Nederland en zijn marktleider. Topigs Norsvin is internationaal actief en marktleider in Europa. Wereldwijd hoort Topigs Norsvin tot de top twee en groeit de organisatie sterk. Topigs Norsvin is actief in 54 landen en heeft ongeveer 650 medewerkers.

 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
 • Vrijdag
  22° / 14°
  90 %
Meer weer